Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλοι θα μπορούν να ολοκληρώσουν το The Last of Us: Part II

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η lead gameplay designer της Naughty Dog, Emilia Schatz αναφέρθηκε στα accessibility features του The Last of Us: Part II. Είναι προφανές πως θα πρόκειται για το παιχνίδι του studio με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης.

Σύμφωνα με τη Schatz, η Naughty Dog είχε εξ' αρχής ένα πολύ απλό πλάνο όταν δούλευε για το Uncharted 4, που ήταν εμπνευσμένο από έναν παίκτη που δεν μπορούσε να ολοκληρώσει το Uncharted 2. Ο συγκεκριμένος αδυνατούσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, μιας και ήταν για τον ιδιο αδύνατο να πατήσει γρήγορα ένα πλήκτρο σε δεδομένη χρονική στιγμή.


Από τότε, η Naughty Dog έχει κάνει πολλές προσπάθειες να αυξήσει και να διαφοροποιήσει τα accessibility features που χρησιμοποιεί. Στο The Last of Us: Part II, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο με βάση τους ήχους και να κάνουν zoom in/ out σε διάφορες σκηνές, προκειμένου να φέρουν την απεικόνιση στα μέτρα τους.

Συνολικά, υπάρχουν 60 διαφορετικές επιλογές που έχουν να κάνουν με το accessibility, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της ποιότητας του παιχνιδιού, την αλλαγή του συστήματος ελέγχου, τον τρόπο εμφάνισης των υπότιτλων, ενώ υπάρχει και ένα greyed-out mode που θα βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

“Η προσβασιμότητα για εμάς, σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσουμε ό,τι μπορεί να εμποδίζει κάποιον από το να ολοκληρώσει ένα παιχνίδι. Δεν συζητάμε να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο, αλλά να δώσουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Αν για οποιονδηποτε λόγο, ένας παίκτης δυσκολεύεται να φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού, τότε αισθανόμαστε πως έχουμε αποτύχει", τόνισε η Schatz

Το The Last of Us: Part II θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 4 στις 19 Ιουλίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*