Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλοι οι τίτλοι της Ubisoft θα φέρουν πλέον το λογότυπο Ubisoft Originals

*
Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι όλα της τα παιχνίδια που αναπτύσσονται εσωτερικά, θα φέρουν πλέον το λογότυπο Ubisoft Originals. Η αλλαγή αποκαλύφθηκε με την ανακοίνωση του Tom Clancy's The Division: Heartland, ενός παιχνιδιού free-to-play που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε κονσόλες και σε PC. Στο κάτω δεξιό μέρος του τίτλου, είχε προστεθεί το λογότυπο "Ubisoft Originals", με την εταιρεία να επιβεβαιώνει τη χρήση του, μέσω εκπροσώπου που μίλησε στο Eurogamer, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

Η Ubisoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αναμένεται ένα νέο παιχνίδι της σειράς The Division και αυτή τη φορά θα είναι για συσκευές mobile, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Τέλος, ανακοινώθηκε σε συνεργασία με το Netflix, μία ταινία που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του The Division και θα βασίζεται στον πρώτο τίτλο της δημοφιλούς σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*