Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι νωρίτερα από το 2022 η κυκλοφορία του Path of Exile 2

*
Με βάση τα νεότερα δεδομένα το Path of Exile 2 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το 2022. Η πληροφορία προέρχεται από τον επικεφαλής της Grinding Gear, Chris Wilson, ο οποίο σε πρόσφατες δηλώσεις του στο PC Gamer αναφέρει πως, το studio έχει βάλει ως στόχο το λανσάρισμα του παιχνιδιού να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2022.

Ο Wilson λέει πως αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην πανδημία του COVID-19, μιας και το studio δεν μπόρεσε να προβεί σε προσλήψεις προσωπικού που προέρχεται από άλλες χώρες, καθώς τα σύνορα της Νέας Ζηλανδίας παραμένουν κλειστά. Μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί η επιθυμητή πρόοδος και η ομάδα ανάπτυξης θα προσπαθήσει το 2021 να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να υπάρξει γρήγορα το ποιοτικό αποτέλεσμα στο οποίο προσβλέπει.


Το Path of Exile 2 ανακοινώθηκε το 2021 και υποτίθεται ότι στο τέλος του 2020, το κοινό θα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη beta.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*