Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι σε τακτική βάση η προσθήκη τίτλων του SNES στο Nintendo Switch Online

*
Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online έχουν ήδη στη διαθεσή τους τον αρχικό κατάλογο τίτλων του SNES που προστέθηκαν στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας. Στο μέλλον αναμένονται νέες προσθήκες, όμως σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της ιαπωνικής εταιρείας, αυτό δεν θα πραγματοποιείται σε τακτική βάση.

Από την άλλη, όλο και θα λιγοστεύει ο αριθμός των τίτλων του NES που θα προστίθενται, κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει στους λάτρεις του retro gaming. Για την ώρα, οι συνδρομητές μπορούν να ασχοληθούν, δίχως επιπλέον κόστος με κλασσικά παιχνίδια του παρελθόντος όπως τα The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario World και F-Zero. Τέλος, σύντομα θα ανοίξουν οι προπαραγγελίες για ένα νέο SNES controller για το Nintendo Switch που θα κοστίζει €29,99 και θα κάνει όλο και πιο αυθεντική την εμπειρία των παικτών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*