Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ώρα για το Winter Tour στο Mario Kart Tour (trailer)

Με το Paris Tour στο Mario Kart Tour να ολοκληρώνεται σιγά σιγά, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στο Winter Tour που ακολουθεί, μέσω ενός νέου video που δημοσίευσε η Nintendo.

To Winter Tour θα φέρει νέες διαδρομές, περιλαμβανομένου του DK Pass. Επίσης θα υπάρχουν αλλαγές στον χειρισμό και ανεξάρτητα από τα drift settings, διαδικασίες όπως steer και drift θα εκτελούνται δίχως κανένα πρόβλημα. Το steer κουνώντας το δάκτυλο κατά μήκος της οθόνης και το drift απλά πατώντας ένα πλήκτρο, ή το αντίθετο.


Ακόμα με το Winter Tour θα προστεθούν τρεις νέοι οδηγοί. Την ώρα που διαβάζετε την είδηση θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμος ο Mario (Santa) μαζί με ένα Fire Flower special και θα ακολουθήσουν στις 4 Δεκεμβρίου η Pink Gold Peach με ένα Coin Box special, ενω στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται ο Black Shy Guy με ένα Bob-omb Cannon special skill. Νέα karts και glides είναι μεταξύ των άλλων αντικειμένων που θα προστεθούν.

Το Mario Kart Tour κυκλοφορεί για iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*