Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αίσιο τέλος στο σήριαλ της ολοκλήρωσης του The Walking Dead

*
Όπως φαίνεται, το σήριαλ με την ολοκλήρωση της τελευταίας σεζόν του The Walking Dead της Telltale Games θα έχει αίσιο τέλος. Αυτό, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Skybound Games μέσω Twitter, κατά τη διάρκεια τη New York Comic Con. Θυμίζουμε ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του publishing και ιδρύθηκε από τον Robert Kirkman, δημιουργό του Walking Dead. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, στις εργασίες για την ολοκλήρωση του project θα έχουν ενεργή συμμετοχή developers από την αρχική ομάδα ανάπτυξης, κάτι που είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο. Μάλιστα ο Kirkman δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "Δεν μπορούμε να χάσουμε τον Andrew Lincoln και την Clementine μέσα στο ίδιο έτος", κάτι που αντηχεί με τον καλύτερο τρόπο τη θέληση για την ολοκλήρωση της σειράς παχνιδιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*