Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος Spyteam από τη Bethesda

*
Η Bethesda κατάθεσε αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος "Spyteam", κάτι που δεν αποκλείεται να σημαινει ότι η εταιρεία ετοιμάζει νέο IP. Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter, SkullziTV, η αίτηση κατατέθηκε εκ μέρους της ZenniMax Media Inc, στις 28 Ιανουαρίου 2022, παρόλα αυτά πρόκειται για επέκταση, όχι για κατοχύρωση εμπορικού σήματος. Δεν γνωρίζουμε το οτιδήποτε για το παιχνίδι και είναι η πρώτη φορά που το όνομα Spyteam βλέπει το φως της δημοσιότητα. Παρόμοια αίτηση είχε βρέθηκε το 2020 και είχε ημερομηνία 2015.



Λέγεται ότι πιθανόν τα παραπανω να συνδέοονται με ένα project στο οποίο εργαζόταν η Human Head Studios, πριν την εξαγορά της απο τη ZenniMax και τη μετονομασία της σε Roundhouse Studios. Ο εν λόγω τίτλος ήταν ένα online team-based PvPvE third-person shooter, σύμφωνα με το βιογραφικό πρώην υπαλλήλου της Roundhouse Studios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*