Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγελία επιβεβαιώνει την ανάπτυξη του Ηorizon Zero Dawn 2 για το PlayStation 5

*
To Horizon Zero Dawn της Guerilla Games ετοιμάζεται να επιστρέψει και πλέον επιβεβαιώνεται μέσω αγγελίας πως η εταιρεία δουλεύει στο Horizon Zero Dawn 2 για το PlayStation 5. Το πρώτο μέρος του franchise αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία και πούλησε σχεδόν 10 εκατομμύρια αντίτυπα από την ημέρα που βγήκε στην αγορά, το 2017. Το γεγονός ότι ετοιμάζεται sequel δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε και μια νέα αγγελία της εταιρείας που αναζητά “Technical Vegetation Artist» βάζει «φωτιά» στο διαδίκτυο και τις φήμες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ανακοίνωση για το επόμενο project της ομάδας ανάπτυξης και το πότε αυτό θα έρθει, ωστόσο είμαστε σχεδόν σίγουροι πως θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν tease με την επίσημη αποκάλυψη του PlayStation 5 τους επόμενους μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*