Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγελίες για το Avowed ίσως μαρτυρούν cross platform και άλλα χαρακτηριστικά

*
Λίγα πράγματα γνωρίζουμε προς το παρόν για το Avowed, το νέο παιχνίδι της Obsidian, ωστόσο μια σειρά αγγελιών μάς δίνει πληροφορίες για first-person combat, multiplayer και άλλα. Όπως φαίνεται λοιπόν, το studio ψάχνει combat animator με μεγάλη εμπειρία σε first person και third person melee combat, καθώς και έναν προγραμματιστή με εμπειρία στους διαλόγους με πολλαπλές επιλογές. Η πιο ενδιαφέρουσα αναζήτηση συνεργάτη, ωστόσο, αφορά το κομμάτι του cross-platform development και multiplayer development. Κάτι τέτοιο σίγουρα φωτογραφίζει την ανάπτυξη για PC και όλες τις κονσόλες Xbox, αλλά μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει στο κομμάτι του multiplayer που σίγουρα αναμένουν οι περισσότεροι να γνωρίσουν καλύτερα. Μένει πλέον να δούμε τις επόμενες ανακοινώσεις για το game και να δούμε και το πρώτο gameplay trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*