Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγλικό trailer για το Puzzle & Dragons GOLD

Το επίσημο αγγλικό trailer για το Puzzle & Dragons GOLD κυκλοφόρησε από την GungHo Online Entertainment America και δίνει μερικές ακόμα πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο.

Ο αποκλειστικά ψηφιακός τίτλος θα περιέχει πλήρως κατασκευασμένα 3D μοντέλα τεράτων για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς Puzzle & Dragons. Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα Story Modes των Taiga ή Ryuji και να πορευτούν μέσα από πολλαπλές μάχες έως την κατάκτηση του κυπέλου Puzzle & Dragons. Επιπλέον, το Player-versus-Player Mode που διατίθεται θα σας επιτρέπει να μονομαχείτε με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο.


Το Puzzle & Dragons GOLD πρόκειται να κυκλοφορήσει για το Switch μέσω του Nintendo eShop στις 15 Ιανουαρίου του 2020 στην Βόρεια Αμερική για την τιμή των $14.99. Δυστυχώς, ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για μία Ευρωπαϊκή κυκλοφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*