Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγοράστε 15 μήνες PlayStation Plus στην τιμή των 12

*
Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η Sony δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός προσφορών τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus. Στο πλαίσιο αυτό, όσοι ξοδέψουν €59,99 για να αγοράσουν ετήσια συνδρομή θα λάβουν ως δώρο 3 μήνες επιπλέον, ενώ για όσους δωσουν €24,99 για αγορά τρίμηνης συνδρομής, δίνεται δώρο ένας ακόμα μήνας. Προσοχή όμως, όπως συνηθίζει η Sony σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η προσφορά ισχύει μόνο για ενεργοποίηση νέας συνδρομής και όχι για υπάρχουσες. Σε κάθε περίπτωση, για να βεβαιωθείτε εάν έχετε δικαίωμα να εκμεταλλευτείτε την προσφορά, δεν έχετε παρά να κάνετο login στο PS Store και να κατευθυνθείτε στη σχετική σελίδα. Τέλος, τα παραπάνω είναι διαθέσιμα μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*