Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγωγή εναντίον της Take-Two για το loot boxes του NBA 2K

*
Νέα αγωγή για τα loot boxes του NBA 2K, κατηγορεί την Take-Two για υιοθέτηση άδικων, παραπλανητικών και παράνομων πρακτικών. Σύμφωνα με το Bloomberg κατατέθηκε εκ μέρους ενός ανηλίκου και των κηδεμόνων του. Τα loot boxes, θεωρούνται από πολλούς ως ένα είδος τζόγου και η σειρά NBA 2K είναι γεμάτη από αυτά. Η αγωγή υποστηρίζει ότι οι παράνομες πρακτικές της εταιρείας εξαπατούν τους καταναλωτές και είναι επιζήμιες για αυτούς. Επιπλέον, αναφέρεται ότι τα loot boxes, σε ψυχολογικό επίπεδο, απομακρύνουν τους παίκτες από τις οικονομικές επιπτώσεις και σε περιπτώσεις ανηλίκων συχνά χρησιμοποιούνται οι πιστωτικές κάρτες των γονιών τους. Δημιουργείται η αναγκη απόκτησής τους, όμως οι ανήλικοι δεν κατανοούν τη σύνδεση μεταξύ σπατάλης χρημάτων στον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο, ούτε ξέρουν ότι δεν μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*