Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αδιανόητο: Εμφανίστηκε δωρεάν ημιτελές prototype του Gods & Monsters στο Stadia (video)

*
Μια ημιτελής έκδοση του Gods & Monsters που είναι σχεδόν ένα χρόνιο παλιά, εμφανίστηκε για δωρεάν διάθεση μέσω του Stadia Store! H απίστευτη αυτή εξέλιξη χαρακτηρίζεται ως τρομερό σφάλμα για την Ubisoft, η οποία κατάλαβε μεν το λάθος της και απέσυρε τα σχετικά αρχεία μετά από μερικές ώρες. Ο τίτλος εμφανίστηκε χωρίς το σχετικό όνομα, αλλά το art του ήταν τόσο χαρακτηριστικό που οι πιο έμπειροι gamers το αντιλήφθηκαν αμέσως. Όσοι το κατέβασαν και το εγκατέστησαν μπόρεσαν να δοκιμάσουν και να παίξουν ένα Dungeon με περιορισμένους μηχανισμούς, ωστόσο. Όπως φαίνεται, κάποια διαδικασία testing πήγε λάθος και τα αρχεία κατέληξαν διαθέσιμα σε όλους.

A short video of Gods and Monsters gameplay! from r/Stadia






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nintendotaliban
    • Δεν τη γλιτώνει τη μήνυση η ubisoft απ'τη nintendo,σίγουρα πράματα...Aπ'την άλλη όμως και το botw παιχνίδι γεμάτο ''αντιδάνεια'' είναι,οπότε ίσως τα βρούν μεταξύ τους τελικά.

*