Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αδύνατο να τρέξει σε PS4 ή Xbox One το Baldur's Gate III

*
Αν ελπίζατε πως θα παίξετε Baldur’s Gate III σε PlayStation 4 ή Xbox One, καλό θα είναι να συντονιστείτε με την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τη Larian Studios, σε μια τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να γίνουν πολλές θυσίες σε τεχνικό επίπεδο.

“Δε νομίζω πως οι τωρινές κονσόλες θα μπορούσαν να το τρέξουν. Υπάρχουν πολλές τεχνικές αναβαμίσεις που έχουμε κάνει στη μηχανή μας, οπότε δεν πιστεύω ότι μπορεί να τρέξει σε αυτά τα πράγματα. Ίσως θα μπορούσε να τρέξει, αλλά θα έπρεπε να μειώσουμε κατά πολύ την ποιότητα των textures, οπότε δεν θα δείχνει τόσο καλό", δήλωσε ο executive producer David Walgrave.


Σύμφωνα με τη Larian, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στο κομμάτι του polishing. Ακόμα με την εισαγωγή turn-based combat στο Baldur’s Gate ΙΙΙ, το sequel εκμοντερνίζεται ακόμα περισσότερο, με την κάμερα να βρίσκεται κοντά στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών κατά τη διάρκεια των διαλόγων, κάτι που σημαίνει ότι, σε αρκετές περιπτώσεις, θα είναι δυνατή η διερεύνηση των προθέσεών τους μόνο και μόνο από τις εκφράσεις του προσώπου τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*