Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκαν τα Pokemon World Championships 2021 λόγω κορονοϊού

*
Τα Pokemon World Championships 2021 δεν θα διοργανωθούν λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό που ταλαιπωρεί ακόμη όλο τον πλανήτη. Πρόκειται για τη δεύτερη σερί χρονιά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά από απόφαση της Pokemon Company, η οποία σημειώνει ότι η ασφάλεια όλων είναι η πρώτη προτεραιότητά της. «Μετά από προσεκτική μελέτη όλων των δεδομένων και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τα επόμενα Pokemon World Championships μας για το 2020», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε. Η διοργάνωση θα γινόταν τον Αύγουστο στο Λονδίνο, και η τοποθεσία θα διατηρηθεί και για την επόμενη χρονιά, μαζί με όλες τις σχετικές προσκλήσεις που θα ισχύουν για την εκδήλωση που θα γίνει του χρόνου. Τέλος, όλα τα Play! Pokémon events (League Challenge, League Cup, Premier Challenge και Midseason Showdown) ακυρώνονται και η εταιρεία θα ασχοληθεί για το 2021 περισσότερο με τις νέες online σειρές της Pokémon Players Cup, Play! Pokémon Team Challenge και League at Home.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*