Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η BlizzCon 2020

*
Η εκτελεστική παραγωγός Saralyn Smith, επιβεβαίωσε ότι η φετινή BlizzCon δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει με την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Στη θέση της, η Blizzard σκέφτεται να πραγματοποιήσει ένα online event, που θα αντιπροσωπεύει το πνεύμα της BlizzCon, στις αρχές του 2021.

Η Smith χαρακτήρισε την απόφαση πολύ δύσκολη και ανέφερε ότι τον Απρίλιο που ανακοινώθηκαν πολλαπλές ακυρώσεις events ήταν πολύ νωρίς για να γνωρίζουν οι διοργανωτές αν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της BlizzCon 2020.


Μιας και η Blizzard αποφασίζει να κινηθεί σε νέα μονοπάτια, οι πρώτοι μήνες του 2021 είναι η ιδανική περίοδος, προκειμένου η εταιρεία να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ως τώρα γνωρίζουμε πως έρχονται τα Overwatch 2, Diablo 4, Diablo: Immortal και World of Warcraft: Shadowlands.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*