Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η BlizzCon 2021

*
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Blizzard ακύρωσε το BlizzCon live event, επικαλούμενη τα προβλήματα και την αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19. Όπως πολύ πιθανό να θυμόσαστε, η εκδήλωση του 2020 πραγματοποιήθηκε ως BlizzConline τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Την ανακοίνωση πραγματοποίησε η εκτελεστική παραγωγός του show, Saralyn Smith, μέσω ενός post στην ιστοσελίδα της BlizzCon. Σε αυτό αναφέρει ότι οι οδηγίες της πολιτείας της California σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης έναντι της πανδημίας, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης. Το σημαντικότερο όλων είναι πως η BlizzCon θα επιστρέψει στις αρχές του 2022, με ένα παγκόσμιο event που θα είναι κατά βάση ψηφιακό, αλλά θα υπάρχουν και συγκεντρώσεις μικρού αριθμού fans.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*