Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Devotion στο GOG

*
Το Devotion όπως φαίνεται δεν θα στεριώσει σε κανένα σπιτικό, καθώς το GOG ακύρωσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού ώρες μετά από την ανακοίνωση της Red Candle Games για την κυκλοφορία του στην πλατφόρμα. Το Devotion είχε αρχικά κυκλοφορήσει στο Steam, ωστόσο λόγω ενός Easter Egg που χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Κινας Xi Jinping ως Winnie the Pooh, δημιουργώντας αρνητικές κριτικές από χρήστες του Steam.

Το Devotion είναι ένα ατμοσφαιρικό first-person horror game που διαδραματίζεται στην Taiwan τη δεκαετία του '80. Η ιστορία ακολουθεί μια όπως φαίνεται εκ πρώτης όψης φιλήσυχη οικογένεια τριών ατόμων που ζουν σε μια παλιά πολυκατοικία. Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν το σπίτι που είναι γεμάτο νοσταλγία, με τη θρησκεία να παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της εν λόγω οικογένειας. Δυστυχώς, το μέρος όπου κάποτε φώλιαζαν η αγάπη και η διασκέδαση, έχει μετατραπεί σε ζωντανό εφιάλτη. Εξερευνώντας το στοιχειωμένο σπίτι, η λύση κάθε παζλ θα φέρει τους παίκτες όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση των μυστηρίων.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*