Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε και το EGX Berlin λόγω κορονοϊού

*
Οι ακυρώσεις gaming events λόγω του κορονοϊού συνεχίζονται και επόμενο «θύμα» είναι το EGX Berlin. Η γερμανική εκδήλωση είχε προγραμματιστεί από τις 30 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου, ωστόσο οι αποφάσεις της γερμανικής Κυβέρνησης να απαγορεύσει όλες τις εκθέσεις που θα συγκέντρωναν πάνω από 5000 επισκέπτες οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Η απόφαση αυτή είχε αρχικά ισχύ μέχρι και τις 31 Αυγούστου (και οδήγησε στην ακύρωση και της Gamescom 2020), ωστόσο προσφάτως επεκτάθηκε έως και τις 24 Οκτωβρίου. Αν και τυπικά η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη μετά το τέλος των μέτρων, οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην το ρισκάρουν και να μην υπάρχει για όλους τους συμμετέχοντες το άγχος μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έτσι, το ραντεβού του EGX Berlin με τους fans των videogames μεταφέρεται για το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*