Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε λόγω COVID-19 και το EVO 2021 Showcase

*
Η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν έχει ηρεμήσει ακόμη και έτσι έχουμε την ακύρωση ενός ακόμη μεγάλου event, του EVO. Συγκεκριμένα, το Evolution Championship Series θα διοργανωνόταν τον Νοέμβριο με παρουσία κόσμου, ωστόσο φαίνεται πως οι υπεύθυνοι άλλαξαν την απόφαση. «Στόχος του τουρνουά είναι να φέρει στον ίδιο χώρο τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Λόγω της διατηρούμενης προβληματικής κατάστασης με τον COVID-19 και την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα, πήραμε την απόφαση να ακυρώσουμε το EVO 2021 Showcase. Είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι με το θέμα. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει με όλους τους συμμετέχοντες ξεχωριστά για να τους ενημερώσει για την κατάσταση». Το Evo Online 2021 έλαβε χώρα σε δύο Σαββατοκύριακα τον Αύγουστο του 2021 και είδαμε μερικές πολύ καλές μάχες. Οι καλύτεροι θα έδιναν ραντεβού στο Las Vegas τον Νοέμβριο, αλλά η κατάσταση με την πανδημία άλλαξε τα δεδομένα. Μένει να δούμε τι θα ανακοινώσουν οι διοργανωτές τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*