Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε λόγω COVID-19 το Capcom Cup

*
Η πανδημία του COVID-19 είναι η αιτία ακύρωσης του Capcom Cup. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, όμως οι συνθήκες δεν επιρέπουν κάτι τέτοιο. Παρόμοια τύχη έχει και το Street Fighter League World Championship που ήταν προγραμματισμένο για τις 19- 21 Φεβρουαρίου.

"Παρόλο που είμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε ένα εξαιρετικό event, με ελάχιστο κίνδυνο για τους παίκτες, το προσωπικό και τους θεατές, εκτιμήσαμε εκ νέου την κατάσταση μιας και η πανδημία έχει εξαπλωθεί κι άλλο", αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Capcom.


Στη θέση του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το online Season Final, με τη συμμετοχή των καλύτερων παικτών της τρέχουσας σεζόν. Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσω της ιστοσελίδας του Capcom Pro Tour, εντός των επόμενων εβδομάδων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*