Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακύρωσε τη συμμετοχή της στο GDC η Amazon

*
Η Amazon προστέθηκε στη λίστα των εταιρειών που ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στο Game Developers Conference, λόγω του φόβου που έχει προκαλέσει η έξαρση του κορονοϊού.

"Λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών για το COVID-19, η Amazon θα αποσυρθεί από την έκθεση και συμμετοχή στο Game Developer's Conference 2020", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.


"Πήραμε αυτή την απόφαση έπειτα από πολλές συζητήσεις, μιας και προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, πελατών και συνεργατών μας".

Για τον ίδιο λόγο έχουν ακυρώσει τη συμμετοχή τους στο GDC η Sony, η Facebook, η Electronic Arts, η Kojima Productions, η Unity Technologies, η Microsoft η Epic Games η Iron Galaxy και η Wooga.

Παρόλα αυτά, οι διοργανωτές της GDC δεν αλλάζουν τα πλάνα τους, διαβεβαιώνοντας τους συμμετέχοντες ότι η υγεία και η ασφάλειά τους είναι κορυφαία προτεραιότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*