Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακύρωση για τη φυσική έκδοση του Hollow Knight

*
Κάποιοι σίγουρα περίμεναν τη φυσική έκδοση του Hollow Knight με ανυπομονησία, αλλά απ' ότι φαίνεται, η αναμονή τους δεν θα έχει αποτέλεσμα. Η Team Cherry συνεργάστηκε με τη Skybound Games για το συγκεκριμένο εγχείρημα, αλλά η τελευταία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως τελικά αυτή η προσπάθεια δεν θα φέρει αποτέλεσμα. Η Team Cherry ανακοίνωσε στη σελίδα τους πως το όλο project ακυρώνεται μιας και χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά απ' όσο αντέχει το studio και ακόμα και με τη βοήθεια της Skybound Games απλά δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί. Υπόσχεται πάντως να ξαναδεί στο μέλλον την πιθανότητα για να κυκλοφορήσει ο τίτλος και στο ράφι, αν και σίγουρα σε πιο περιορισμένη ποσότητα απ' όσο αρχικά σχεδιάστηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*