Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλάζει εμφάνιση το Steam στο Library και έρχεται νέα Events page

*
Η Valve ανακοίνωσε στο πλαίσιο του GDC 2018 πως θα προχωρήσει σε αλλαγή σχεδιασμού για μερικές σελίδες του Steam. Συγκεκριμένα, η σελίδα του library των χρηστών θα είναι πλέον αρκετά διαφορετική, θα δημιουργηθεί μία νέα Steam Events page, ενώ θα υποστηρίζεται και αναζήτηση advanced tags. Η λίστα των φίλων θα ενσωματώνεται στα δεξιά της οθόνης, στο επάνω μέρος ο χρήστης θα βλέπει πλέον τα πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει, ενώ από κάτω θα ακολουθούν σε οριζόντια διάταξη με thumbnails τα υπόλοιπα games της συλλογής του. Στα αριστερά, η λίστα των παιχνιδιών θα παραμείνει με τη σημερινή της μορφή. Η Steam Event Page θα προσφέρει ενημέρωση σχετικά με δραστηριότητες γύρω από τα games του παίκτη, όπως updates για streams, τουρνουά και άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*