Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της Nintendo

*
Από την ημέρα που ο Satoru Iwata πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας, πρόεδρος της Nintendo είναι ο Tatsumi Kimishima, όμως αυτό δεν θα συνεχίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία, οι αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα ανώτατα κλιμάκια της διοίκησης, δεν θα αφήσουν απ' έξω τον Kimishima, ο οποίος από τις 28 Ιουνίου 2018 και μετά δεν θα έχει το ρόλο του Representative Director and President. Τη θέση του θα πάρει ο Shuntaro Furukawa, που σήμερα έχει τους ρόλους του Managing Executive Officer General Manager, Corporate Planning Department Supervisor of Corporate Analysis & Administration Division In charge of Global Marketing Department. Ο Furukawa είναι 46 ετών και ξεκίνησε να εργάζεται στη Nintendo το 1994, ως μέλος της ομάδας marketing της The Pokemon Company. Από πλευράς μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*