Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανήσυχος ο Masahiro Sakurai για το μέλλον της σειράς Smash Bros.

*
Σε συνέντευξη που έδωσε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Famitsu, ο δημιουργός των Super Smash Bros., Masahiro Sakurai, συζήτησε για το μέλλον της γνωστής σειράς fighting games. Ανέφερε μέχρι στιγμής ότι δεν σκέφτεται για κάποιο sequel ενώ δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι το τελευταίο Smash Bros. που δημιούργησε.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να σκεφτεί για το αν θα δημιουργήσει κάποιο άλλο παιχνίδι Smash Bros., διότι υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητεύσει τους fans της σειράς. Επίσης αναφέρθηκε και στην μελλοντική του ανάμειξη λέγοντας ότι δεν μπορεί να σκεφτεί την παραγωγή των γνωστών τίτλων χωρίς εκείνον και ότι θα ήθελε να πάρει κάποιος άλλος την θέση του. Όταν όμως το προσπάθησε δεν πήγε και πολύ καλά. Κλείνοντας την συνέντευξη δήλωσε ότι σε περίπτωση που η σειρά συνεχιστεί, η Nintendo πρέπει να συζητήσει σοβαρά με τον ίδιο για να γίνει επιτυχία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*