Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβάλλεται η closed beta του Ghost Recon Frontline μετά τις αντιδράσεις του κοινού

*
Φαίνεται πως το κοινό δεν είδε με καλό μάτι το Ghost Recon Frontline και έτσι η Ubisoft ανακοίνωσε πως αναβάλλει την closed beta που είχε προγραμματίσει. Η γαλλική εταιρεία δήλωσε πως «αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την closed test για το Ghost Recon Frontline. Η ομάδα ανάπτυξης είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους παίκτες και θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο δυνατόν». Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από τις αρνητικές αντιδράσεις του κοινού στην ανακοίνωση του τίτλου. Ήδη το επίσημο trailer στο YouTube έχει σχεδόν τετραπλάσιο αριθμό dislikes από likes και τα σχόλια αναφέρουν ότι οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν και δεν αντιλαμβάνονται που θέλει η Ubisoft να πάει τη σειρά. Το Ghost Recon Frontline αναπτύσσεται από την Ubisoft στο Βουκουρέστι και είναι ένα battle royale game για έως και 100 παίκτες που χωρίζονται σε ομάδες των 4 σε έναν μεγάλο χάρτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*