Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβιώνει η σειρά Nightmare Creatures

*
H κλασσική action horror σειρά Nightmare Creatures επιστρέφει και η Albino Moose έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του τίτλου. Η πλοκή διαδραματίζεται το 1666, πριν και μετά από τα γεγονότα του original τίτλου που είχε κυκλοφορήσει το 1997 για PlayStation, Dreamcast και N64. Μια μυστηριώδης οργάνωση αναζητεί τρόπους να δημιουργήσει το ελιξίριο της απόλυτης δύναμης. Όμως κάτι πάει στραβά στην όλη διαδικασία και όποιος το πιεί μετατρέπεται σε αιμοδιψές πλάσμα. Καθώς τα πλάσματα κατευθύνονται στο Λονδίνο, ένας ιερέας και σύζυγος ενός δολοφονημένου γιατρού εμφανίζονται ως απο μηχανής θεοί για να σώσουν τους κατοίκους της αγγλικής πρωτεύουσας. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το πότε, ούτε σε ποιές πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*