Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το κινεζικό League of Legends Pro League

*
Ο κορονοϊός είναι η αιτία για την επ' αόριστο αναβολή του κινεζικού τουρνουά League of Legends Pro League. Η δεύτερη εβδομάδα του LPL επρόκειτο να διεξαχθεί την εβδομάδα που ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου. Όμως οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που επιβλήθηκαν από την Κίνα λόγω της εξάπλωση του ιού προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση πολυπληθών συγκεντρώσεων σε μεγάλες πόλεις.

Την ίδια τύχη είχει και η αντίστοιχη διοργάνωση της League of Legends Development League. Πέρα από το επαγγελματικό gaming οι τελευταίες εξελίξεις έχουν αφήσει το στίγμα τους και στον επαγγελματικό αθλητισμό. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας, όλες οι επαγγελματικές διοργανώσεις διακόπτωνται, τουλάχιστο μέχρι τον προσεχή Μάρτιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*