Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβολή κυκλοφορίας για το Mate X της Huawei

*
Όσοι περιμένατε την κυκλοφορία του foldable Mate X της Huawei μέσα στον Ιούνιο, θα πρέπει να ακυρώσετε τα όποια πλάνα είχατε για αγορά, μιας και το λανσάρισμα της συσκευής μετατέθηκε για το Σεπτέμβριο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο CNBC και τη The Wall Street Journal ότι πραγματοποιούνται συνεχώς δοκιμές προκειμένου να διασφαλιστεί οτι η συσκευή είναι έτοιμη για τους καταναλωτές και οτι η Huawei ακολουθεί μια πολύ προσεκτική προσέγγιση έπειτα από το αποτυχημένο λανσάρισμα του Samsung Galaxy Fold, μιας και προέχει το κύρος της εταιρείας


Πάντως, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Huawei παραμένουν οι κυρώσεις που της επιβλήθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση και της απαγορεύουν να έχει άδειες για την πλήρη έκδοση του λειτουργικού Android. Βεβαίως το αν τελικά θα λανσαριστεί το Mate X το Σεπτέμβριο και αν θα έρθει με Android, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Ως έσχατη λύση υπάρχει το mobile OS της Huawei που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης εδώ και αρκετά χρόνια.

Το Mate X αποκαλύφθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Διαθέτει OLED panel 8'' που διπλώνει στα δύο, 8GB RAM, τρεις κάμερες, υποστήριξη 5G και θα κοστίζει περίπου €2.299.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*