Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβολή κυκλοφορίας για το Psychonauts 2

*
Ως τώρα γνωρίζαμε ότι το Phychonauts 2 θα κυκλοφορήσει το 2018. Ξεχάστε το. Όπως ανακοίνωσε η Double Fine, τώρα που οι ομάδες ανάπτυξης έχουν καλύτερη εικόνα σχετικά με το μέγεθος του κόσμου του παιχνιδιού, υπάρχει αίσθηση σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθεί το project και αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί μέσα στο επόμενο έτος, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από δύο χρόνια περίπου. Για το Psychonauts 2, η Double Fine έχει διαθέσει πέντε πλήρεις ομάδες ανάπτυξης. Άλλη ομάδα εργάζεται πάνω στη δημιουργία του περιβάλλοντος, άλλη πάνω στο platforming, άλλη στα puzzles, άλλη στις μάχες κλπ. Όλοι μαζί πάντως λειτουργούν ώς ένας ενιαίος οργανισμός και ελπίζουμε ότι η καθυστέρηση θα οδηγήσει σε ένα άριστο από κάθε άποψη, αποτέλεσμα. Για την ώρα, η εταιρεία εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*