Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβολή κυκλοφορίας για το SpellForce III Reforced σε κονσόλες

*
H κυκλοφορία του SpellForce III Reforced σε κονσόλες μεταφέρθηκε για τις 8 Μαρτίου 2022. Αντιθέτως, οι κάτοχοι PC θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το νέο περιεχόμενο από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το SpellForce III για θα λάβουν το SpellForce III Reforced Edition υπό μορφή δωρεάν update. Από την άλλη, οι κάτοχοι PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X θα πρέπει να πληρώσουν €39,99 για το βασικό παιχνίδι.

Οι console gamers θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα "Soul Harvest" και "Fallen God", ήδη διαθέσιμα για PC, με τιμή €19,99 έκαστο. Και τα δύο προσφέρουν από ένα ξεχωριστό single-player campaign με περισσότερες από 30 ώρες παιχνιδιού, νέες μονάδες και πολλά άλλα. Για όσους θέλουν να κάνουν δικά τους τα πάντα σε ένα πακέτο, θα υπάρχει η Complete Edition με το βασικό παιχνίδι και τα δύο expansions, στα €59,99.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*