Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβολή κυκλοφορίας του Hollow Knight για το Switch

*
Το Hollow Knight είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch εντός του 2017. Η Team Cherry όμως ανέβαλε την κυκλοφορία του για τις αρχές του 2018, εξηγώντας ότι το port θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και “μεράκι” έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες τους. Το παιχνίδι είναι το παρθενικό τους project, με αποτέλεσμα να προκύψουν κάποια θέματα στο optimization τα οποία πρέπει να διευθετήσουν για να παραδώσουν την καλύτερη δυνατή έκδοση στην κονσόλα της Nintendo. Φρόντισαν επίσης να επισημάνουν ότι όλες οι ανανεώσεις που θα δεχτεί ο τίτλος, θα μεταφερθούν και στην έκδοση του PC.



Το Hollow Knight είναι ήδη διαθέσιμο στο PC και αναμένεται για το Switch στις αρχές του επόμενου έτους. Οι developers κάνουν λόγο για την μεταφορά του τίτλου και σε άλλες κονσόλες, χωρίς όμως να έχουν να ανακοινώσουν κάτι πιο συγκεκριμένο για την ώρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*