Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναγνωρίζει τα προβλήματα απόδοσης των Xbox Series X και Xbox Series S η Microsoft

*
Η Microsoft αναγνωρίζει τα προβλήματα απόδοσης στα Xbox Series X και Xbox Series S, όπου διαπιστώθηκε ότι κάποια παιχνίδια τρέχουν καλύτερα στο PlayStation 5. Προφανώς αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας, που προωθεί το Xbox Series X ως την πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς. Για την ώρα αυτό δεν επαληθεύεται σε παιχνίδια όπως τα Devil May Cry 5, Assassin's Creed: Valhalla και Dirt 5.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, εκπρόσωπος της Microsoft ανέφερε πως η εταιρεία συνεργάζεται με developers για την επίλυση των θεμάτων.


"Γνωρίζουμε τα προβλήματα απόδοσης σε κάποιους τίτλους που είναι βελτιστοποιημένοι για Xbox Series X και Xbox Series S και δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας προς την κατεύθυνση του εντοπισμού και επίλυσής τους, με σκοπό να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση. Στο ξεκίνημα της νέας γενιάς κονσολών, οι συνεργάτες μας αρχίζουν σιγά σιγά να μαθαίνουν το τι μπορούν να κάνουν με τα νέα συστήματα και αναμένονται μικρής σημασίας bug fixes, καθώς μαθαίνουν το πως θα εκμεταλλεύονται πλήρως τη νέα πλατφόρμα. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμεστε με τους developers για να αναδειχτούν οι δυνατότητες των Xbox Series X και Xbox Series S".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*