Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση ημερομηνίας και ώρας για το PC Gaming Show στην E3 2018

*
Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, το PC Gaming Show θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια φορά κατά την διάρκεια της επερχόμενης E3 2018. Το PC Gamer επιβεβαίωσε ότι το show θα λάβει χώρα στις 12 Ιουνίου, 01:00πμ ώρα Ελλάδος και την παρουσίαση θα αναλάβει ξανά ο Day[9]. Κεντρικό θέμα του event θα είναι το μέλλον του PC gaming και οι ανεξάντλητες προοπτικές για δημιουργικότητα το οποίο αυτό κρύβει. Γνωρίζουμε ήδη ότι η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, όμως οι διοργανωτές σκέφτηκαν ότι και οι φυσικοί απόντες έχουν ψυχή, έτσι ολόκληρο το event θα καλυφθεί με livestreaming μέσω του Twitch.

Ο αρχισυντάκτης του PC Gamer, Tim Clark, υπόσχεται ότι φέτος οι PC gamers θα εντυπωσιαστούν από την πλειάδα των μεγάλων αποκαλύψεων που θα ανακοινωθούν. Και πώς να μην κάνει προοικονομία για κάτι τέτοιο, αφού οι περισσότερες εταιρίες hardware και software θα δώσουν όχι μόνο το παρόν, αλλά και τον καλύτερο τους εαυτό. Acer, Oculus Rift, Tripwire Interactive, Team 17, Chance Agency, Improbable και πολλοί άλλοι οργανισμοί έχουν ήδη κρατήσει μία θέση και ακόμα περισσότεροι αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Η E3 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Ιουνίου, στο Los Angeles.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*