Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση ημερομηνιών για τις επόμενες εκπτώσεις του Steam

*
Η Valve αποκάλυψε τις ημερομηνίες για τις επόμενες τρεις περιόδους εκπτώσεων του Steam. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα Steamworks, το ψηφιακό κατάστημα της Valve θα φιλοξενήσει τις εκπτώσεις του Halloween από τις 28 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου. Στις 24 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις του Steam, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 του ίδιου μήνα. Οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν στις 22 Δεκεμβρίου, λίγο δηλαδή πριν από τα φετινά Χριστούγεννα, και θα λήξουν στις 5 Ιανουαρίου του 2022.

Η περίοδος εκπτώσεων του Halloween θα συνοδεύονται από updates και in-game events με θέμα την πιο… τρομακτική περίοδο του χρόνου ώστε να συνάδουν με το πνεύμα των ημερών. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, όμως σύντομα αναμένονται εκπλήξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*