Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση και trailer για το Gamedec

*
Η Anshar Studios ανακοίνωσε το Gamedec, ένα νέο story-driven, cyberpunk-themed, adaptive RPG. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, τα γεγονότα έχουν να κάνουν με έναν detective που ασχολείται με εγκλήματα που πραγματοποιούνται σε εικονικούς κόσμους. Οι αποφάσεις των παικτών είναι σημαντικές και το παιχνίδι συνεχίζεται με βάση αυτές και επιπλέον έχουν άμεση επίδραση στον πρωταγωνιστή. Όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα, οι επιπτώσεις είναι άμεσες, μακροπρόθεσμες ή κρυφές και "χτυπάνε" σε ανύποπτες στιγμές.

Τέλος, το παιχνίδι επιστρέφει στις απαρχές των RPG με μηχανισμούς όπως Deduction, Codex και Aspects για την πραγματοποίηση πολύπλοκων συζητήσεων. Οι παίκτες θα αποκαλύψουν ίντριγκες και συνομωσίες, την ώρα που εξερευνούν ασυνήθιστες σχέσεις μεταξύ των εικονικών κόσμων. Επίσης σημαντική είναι η ελευθερία προσέγγισης των καταστάσεων από διάφορετικές προοπτικές.


Ακολουθεί το video που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*