Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση και trailer για το Pac-Man Museum+

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Pac-Man Museum+. Πρόκειται για μια συλλογή που αποτελείται από 14 Pac-Man games και θα λανσαριστεί στις αρχές του 2022 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Στη συλλογή θα βρείτε τα: Pac-Man, Super Pac-Man, Pac & Pal, Pac-Land, Pac-Mania, Pac-Attack, Pac-in-Time, Pac-Man Arrangement, Arcade Ver., Pac-Man Arrangement CS Ver., Pac-Man Championship Edition, Pac Motos, Pac ‘n Roll Remix, Pac-Man Battle Royale και Pac-Man 256.

Ακόμα, το interface του Pac-Man Museum+ είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει Arcade game center. Οι παίκτες θα μπορούν να διαμορφώνουν τον χώρο τοποθετώντας καμπίνες και αναμνηστικά. Επίσης θα υπάρχει και ένα mission-based progression system, όπου ολοκληρώνοντας αποστολές οι παίκτες θα κερδίζουν νομίσματα για να ξεκλειδώνουν νέες ή αντικείμενα που θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τη διακόσμηση του arcade room.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*