Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση και κυκλοφορία του Oure για το PS4

*
Κατά τη διάρκεια του pre-show του Paris Games Week Conference, η Heavy Spectrum ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Oure στο PS4, εντός της ημέρας. Επίσης, θα διατεθεί και μέσω Steam σε μία μεταγενέστερη πλην όμως άγνωστη, ημερομηνία κυκλοφορίας. Στο παιχνίδι οι παίκτες αποκτούν τον έλεγχο ενός παιδιού το οποίο πρέπει να βρει 8 τιτάνες για να αναζωογονήσουν τον κόσμο και καθ' όλη τη διάρκεια, θα κληθεί να λύσει πάνω από 100 puzzles. Υπάρχουν όμως και στιγμές που θα επιστρατεύσει την ικανότητα του να μεταμορφώνεται σε δράκο, έτσι ώστε να μαζέψει όσα περισσότερα artifacts μπορεί, διασχίζοντας τα σύννεφα. Οι developers έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο τίτλος δε θα έχει βίαιο προφίλ και θα συνοδεύεται από ένα ορχηστρικό soundtrack. Εκ πρώτης όψεως, θυμίζει αρκετά το Journey και άλλη μία ομοιότητα που μοιράζονται είναι το μέγεθος που καταλαμβάνουν στον σκληρό. Το Oure θα χρειαστεί μόλις 3GB ελεύθερα και ήδη κυκλοφορεί για το PS4, με την έκδοση για PC να ακολουθεί κάποια στιγμή αργότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*