Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση νέου franchise από την Take-Two τις επόμενες μέρες

*
Η Take-Two πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο, συναρπαστικό franchise μέσα στον μήνα, που αναμένεται να λανσαριστεί πριν το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους, το οποίο ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2022. Η είδηση προκύπτει από την πρόσφατη ενημέρωση των επενδυτών της εταιρείας για την οικονομική της κατάσταση το πρώτο τρίμηνο του έτους 2021- 2022 και επιβεβαιώνουν κατά ένα μέρος τις φήμες ότι ο publisher έχει δύο νέα παιχνίδια στα σκαριά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Hanger 13, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Mafia 3 εργάζεται σε ένα παιχνίδι που περιγράφεται ως "Cthulhu meets Saints Row", ενώ η Firaxis, developer του XCOM αναπτύσει ένα turn based strategy game στον κόσμο της Marvel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*