Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση της beta για το Space Junkies

*
Η Ubisoft Montpellier έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο τον videogames, αυτό των PVP μαχών στο διάστημα, με το Space Junkies. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε αρχικά στην περασμένη Ε3, ως τίτλος για τα Oculus Rift και HTC Vive. Η beta θα διεξαχθεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2018, αποκλειστικά στο Oculus Rift, και μέρος θα μπορεί να λάβει κάποιος μονάχα κατόπιν πρόσκλησης, αφού θα είναι κλειστή για το ευρύ κοινό. Σαν παρηγοριά για το σύνολο των παικτών, η Ubisoft δημοσιοποίησε ένα trailer το οποίο εστιάζει στα ελκυστικά σημεία του gameplay που είναι η γρήγορη δράση σε μηδενική βαρύτητα και τα ragdoll physics. Το Space Junkies θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις VR πλατφόρμες του PC (Oculus Rift, HTC Vive), την άνοιξη του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*