Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν 2 νέοι χαρακτήρες για το Samurai Shodown (trailer)

Η SNK, publisher και developer του Samurai Shodown, ανακοίνωσε τους 2 νέους χαρακτήρες που θα προστεθούν στο ρόστερ. Η Cham Cham και η Hibiki Takane έρχονται στο παιχνίδι ως μέρος του Season Pass 3. Η Cham Cham αναμένεται στα μέσα του Μαρτίου, μαζί με ένα update για την μηχανή μάχης του παιχνιδιού, με την Hibiki Takane να ακολουθεί αργότερα μέσα στην χρονιά, μαζί με ακόμα 2 χαρακτήρες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Ο Hayato Konya, director του Samurai Shodown, εξήγησε πως η εταιρία ήθελε αυτήν την φορά να προσθέσει χαρακτήρα από IP της SNK, μιας και μέχρι τώρα, δόθηκε προτεραιότητα σε χαρακτήρες από cross-overs. Όσων αφορά την Cham Cham, η εταιρία άκουσε τους φανατικούς της σειράς, που τη ζητούσαν εδώ και καιρό.


Τέλος σε ότι έχει να κάνει με το update στους μηχανισμούς μάχης, θα προστεθεί το Guard Crush κάτι τελείως καινούργιο και επίσης θα γίνει ένα ολικό rebalance ώστε να καταστεί ο τίτλος καλύτερος. Samurai Shodown, μπορείτε να παίξετε σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Epic Games Store), και Google Stadia. Επίσης αναμένεται και έκδοση για Xbox Series S και Xbox Series X τον επόμενο χειμένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*