Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν νέες σεζόν σε αρκετούς τίτλους της Telltale

*
H Telltale έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video με την ονομασία “Summer 2017 Update” που παρουσιάζει μερικούς από τους επερχόμενους τίτλους της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο από τα πέντε επεισόδια του Batman: The Evil Within αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου για PS4, Xbox One, PC και Mac, με την έκδοση για iOS και Android να έρχεται αργότερα μέσα στο χρόνο. Βέβαια, θα υπάρξει και μια φυσική έκδοση του τίτλου με το season pass (κάποια στιγμή τον Οκτώβριο) για PS4 και Xbox One.



H τελευταία σεζόν του The Walking Dead θα κυκλοφορήσει το 2018, πάλι για τις ανωτέρω πλατφόρμες, ενώ θα ολοκληρώνει την ιστορία της Clementine που ξεκίνησε το 2012. Τέλος, η νέα σεζόν που θα διατεθεί για το The Wolf Among Us, έρχεται σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους, καθώς αυτή δεν θα συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την αφήσατε αλλά θα εξιστορεί μια νέα. Η δεύτερη σεζόν του τίτλου αναμένεται το 2018 για PS4, Xbox One, PC, Mac, iOS και Android. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • To Τhe Wolf Among Us ήταν πραγματικό διαμάντι...η noir ατμόσφαιρα,η εμβληματική φιγούρα του Big Bad Wolf(χαλαρά ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ever)με το εκπληκτικό voice acting,το θεϊκό soundtrack με τις πανέμορφες και μελαγχολικές μελωδίες,το σενάριο,οι άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες των παραμυθιών που εδώ υποφέρουν στη μετάβασή τους στη νέα του ζωή,ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!Ευτυχώς που το έπαιξα πριν λίγους μήνες γιατί θα είχα τρελαθεί από την αναμονή τόσα χρόνια.

*