Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν τίτλοι του Stadia Pro για τον Φεβρουάριο

*
Η Google αποκάλυψε ποια θα είναι τα επόμενα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του Stadia Pro δίχως επιπλέον χρέωση. Από 1η Φεβρουαρίου η υπηρεσία θα προσφέρει το Metro Exodus και το Gylt. Από τη στιγμή που θα τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας, θα μπορέσετε να τα κρατήσετε για όσο διάστημα είναι ενεργή η συνδρομή σας.

Αρχικά, το Metro Exodus ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο για PC μέσω του Epic Games Store, όμως το first-person shooter ήταν από τα παιχνίδια που συνόδεψαν το λανσάρισμα του Google Stadia. Από την άλλη το Gylt είναι η πρώτη αποκλειστικότητα για την υπηρεσία.


Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα οι "δωρεάν" τίτλοι είναι το Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration και το Samurai Showdown. Προηγήθηκαν τα Destiny 2, Thumper και Farming Simulator 19.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*