Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του TY the Tasmanian Tiger

*
Η Krome Studios ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για το TY the Tasmanian Tiger, το οποίο ολοκλήρωσε επιτυχημένα την καμπάνια του στο Kickstarter. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 31 Μαρτίου μέσω του Nintendo eShop, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τις εκδόσεις στα άλλα formats θα δοθούν σύντομα. Η έκδοση του PS4 θα ακολουθήσει «το συντομότερο δυνατόν» μετά από αυτή του Nintendo Switch, ενώ μετά θα μπει στη σειρά και αυτή για το Xbox One.

Το πρωτότυπο TY the Tasmanian Tiger κυκλοφόρησε το 2002 για PS2, Xbox και GameCube (και για τo PC ως remaster το 2016) και η Krome επέλεγε το Kickstarter για να βοηθήσει τα ports στις νέες κονσόλες. Πάνω από 2,5 χιλιάδες άτομα συγκέντρωσαν πάνω από 132 χιλιάδες ευρώ και έτσι οι νέες εκδόσεις θα γίνουν πραγματικότητα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*