Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του Summer Game Fest 2020

*
Το Summer Game Fest 2020 ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει 2 Developer Showcase events τα οποία θα διεξαχθούν στις 22 Ιουνίου και 20 Ιουλίου 2020. Στα events θα παρουσιαστούν μερικά από τα επερχόμενα indie και AAA video games. Παρουσιαστές θα είναι η ομάδα της Days of the Devs καθώς και ο Geoff Keighley. Κατά την διάρκειά τους θα παρακολουθήσετε νέο περιεχόμενο που περιλαμβάνει gameplay videos, νέα και μουσικές ερμηνείες με soundtracks από διάφορα video games. Το event στις 22 Ιουνίου θα ξεκινήσει στις 18:00μμ ώρα Ελλάδας.

Μερικές από τις εταιρίες που θα εμφανιστούν είναι οι: Akupaka Games, Annapurna Interactive, The Behemoth, Finji, Kowloon Nights, Longhand Electric, MWM Interactive, Panic, Sabotage Studio, Skybound Games, Team17, thatgamecompany, Tribute Games, ustwo games.


Ακόμα περισσότερες εταιρίες, developers και παιχνίδια θα προστεθούν στην λίστα όσο περνάει ο καιρός. Η Day of The Devs δέχεται και αιτήσεις από ανεξάρτητους developers που θέλουν να ενταχθούν και αυτοί στα events.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*