Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι προσθήκες στο PlayStation Now για τον μήνα Αύγουστο

*
H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τις επόμενες προσθήκες στη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Now. Πιο συγκεκριμένα, από 3 Αυγούστου, οι χρήστες θα αποκτήσουν πρόσβαση στα NieR: Automata, Ghostrunner και Undertale.

Το NieR: Automata της Square Enix ένα ένα συγκλονιστικό action RPG, όπου εισβολείς από έναν άλλο κόσμο επιτίθενται δίχως καμία προειδοποίηση, με έναν στρατό που αποτελείται από μηχανές.


Το Ghostrunner της 505 Games είναι ένα fast-paced first-person adventure, όπου ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του στο parkour και στις μονομαχίες, έχοντας ως αποστολή να σκαρφαλώσει στην κορυφή μιας υπερκατασκευής.

Τέλος, το Undertale είναι ένα top-down adventure, με πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που, δίχως να καταλάβει πως, βρίσκεται κάτω από τη Γη, σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα.


PlayStation Now games for August: Nier: Automata, Ghostrunner, Undertale 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*