Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι συλλεκτικές εκδόσεις του Red Dead Redemption 2

*
Η μέρα κυκλοφορίας του Red Dead Redemption 2 δε λέει να φτάσει, ωστόσο η ανακοίνωση των συλλεκτικών εκδόσεων, ίσως ελαφρύνει λίγο την αναμονή. Συγκεκριμένα, πέρα από την απλή έκδοση, θα έχουμε τη Special Edition και την Ultimate Edition, ενώ εντύπωση προκαλεί ένα ειδικό πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει αληθινά αντικείμενα, βγαλμένα από τον κόσμο του παιχνιδιού. Όπως είναι λογικό, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα pre-order bonuses. Όλοι όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι, θα έχουν πρόσβαση σε ένα War Horse και στο Outlaw Survival Kit, που περιλαμβάνει προμήθειες για να επιβιώσει κάποιος στην Άγρια Δύση.



Πέρα από αυτά όμως, οι ψηφιακές προ-παραγγελίες θα περιλαμβάνουν ένα επιπλέον χρηματικό ποσό για το ξεκίνημα της περιπέτειας του Arthur,ένα χάρτη θησαυρού και χρηματικά ποσά για το GTA Online. Η Special Edition περιλαμβάνει έξτρα αποστολές και κάποια πρόσθετα που βοηθούν στο gameplay, μαζί με μια αποκλειστική στολή και δωρεάν όπλα. Από την άλλη, η Ultimate Edition περιλαμβάνει όσα δίνει η Special Edition, μαζί με steelbook και αρκετά καλούδια για το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Τέλος, το Collector’s Box του Red Dead Redemption 2 δεν περιλαμβάνει το παιχνίδι και θα πωλείται σε συγκεκριμένα καταστήματα. Μέσα σε αυτό, μπορείτε να βρείτε αντικείμενα βγαλμένα από το Red Dead Redemption 2, όπως παζλ διπλής όψεως, ένα μαντίλι, κάρτες, κονκάρδες, τον κατάλογο από ένα μαγαζί του παιχνιδιού και ένα συλλεκτικό νόμισμα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rockstar Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Take Two Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*