Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι συλλεκτικές του Marvel’s Avengers και νέο in-engine trailer

*
Square Enix και Marvel έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις συλλεκτικές εκδόσεις του Marvel’s Avengers, αλλά και ένα νέο in-engine trailer με έμφαση στις δυνάμεις των χαρακτήρων. Ξεκινώντας από το δεύτερο, το νέο υλικό δείχνει μερικές σκηνές από το παιχνίδι και το πως οι ήρωες προσεγγίζουν το θέμα του υπερφυσικών δυνάμεών τους σε κάθε περίπτωση. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.



Σε ότι αφορά τώρα τις προ-παραγγελίες και τις συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού, οι ανακοινώσεις είναι αρκετές. Οποιοσδήποτε προ-παραγγείλει το παιχνίδι σε οποιαδήποτε έκδοση ή μορφή θα λάβει μέρος και στην beta (για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα προς το παρόν πέραν του ότι θα είναι διαθέσιμη πρώτα στους κατόχους PS4), καθώς και ένα αποκλειστικό nameplate και το Marvel Legacy Outfit Pack - με κλασικά comic book looks για τους Captain America, Thor, Black Widow, Hulk, Iron Man και Ms. Marvel. Η standard physical edition του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει ακόμη ένα limited-edition pin set, patch set, steelbook ή digital comic book, αλλά και έξτρα αποκλειστικό περιεχόμενο στο PlayStation Store. Αν προ-παραγγείλετε την standard PS4 digital edition μέσω της Sony θα πάρετε το Ms. Marvel Talk to the Hand emote και το Hex Pattern Logo dynamic theme. Οι προπαραγγελίες της Deluxe Edition από το PlayStation Store θα περιλαμβάνουν ένα αποκλειστικό Ms. Marvel nameplate, 1,000 credits για ξόδεμα στα in-game superhero customisations και πρόσβαση στο παιχνίδι 72 ώρες πριν την κυκλοφορία του.

Στα καταστήματα θα κυκλοφορήσουν και δύο ακόμη special εκδόσεις. Η Deluxe Edition (τιμή 80 δολάρια) περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό Obsidian Outfit pack (με 6 hero outfits), 6 αποκλειστικά Obsidian nameplates και πρώιμη πρόσβαση 72 ωρών στο game.



H Earth’s Mightiest Edition (τιμή 200 δολάρια) θα φέρει ένα αγαλματίδιο του Captain America, ένα Hulk bobblehead, μπρελόκ Mjolnir, Black Widow's belt buckle, τα Iron Man's prototype armour blueprints, το Kamala Khan's honorary Avenger pin, μια φωτογραφία των και πρώιμη πρόσβαση 72 ωρών στο game.



To Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Crystal Dynamics

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*