Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτοι τίτλοι Virtual-On της SEGA για PS4

*
H SEGA ανακοίνωσε ότι οι τρεις πρώτοι Virtual-On τίτλοι, Virtual On: Cyber Troopers, Cyber Troopers Virtual-On Oratorio Tangram και Cyber Troopers Virtual-On Force, πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα για PlayStation 4. To Virtual On: Cyber Troopers, κυκλοφόρησε για arcades και Sega Saturn το 1996, το Cyber Troopers Virtual-On Oratorio Tangram, πρωτοκυκλοφόρησε για arcades και Dreamcast στην Ιαπωνία, τον περίοδο 1998 και στη συνέχεια, το 2009 για Xbox 360, μέσω Xbox Live Arcade. Τέλος το Cyber Troopers Virtual-On Force κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία για arcades τον Οκτώβριο του 2001 και για Xbox 360 αρκετά χρόνια αργότερα, το Δεκέμβριο του 2010. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυλοφορίας και τις τιμές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*